Badeværelse

Badeværelse- og flisearbejde

Vi forstår at badeværelset er et essentielt rum i enhver bolig. Det er i stigende grad et funktionsrum, der sætter rammerne om den personlige velvære i hverdagen. Men det er ikke alene et vigtigt rum, fordi dagen starter og slutter her, men også fordi det er et vådrum. Dette fordrer en ekstra viden og faglighed for at langtidssikre badeværelsets levetid. 

Hos Murer Aalborg går vores erfarne fagmænd særligt op i at levere sikkert kvalitetshåndværk, som holder i mange år. Dårligt murerarbejde kan resultere i revnede fuger og klinker i badeværelset eller svigtende kloakering. 

Med vore fagmænds kompetence og omhyggelighed er kunden sikret et flot og holdbart resultat, når vi lægger fliser og klinker i vådrum og badeværelser. Er der behov for omlægning, reparation eller installation af kloakering i forbindelse med renovering eller ombygning af badeværelset? Vi står klar med både praktisk flise- og murerarbejde samt rådgivning om hvilken type fliser eller klinker, der egne sig til dit formål, ønske og behov. 

Vi guider naturligvis kundens valg i den mest vedligeholdelsesfri retning undervejs. Vores fagmænds ekspertise giver rig mulighed for at udføre næsten alt tænkeligt flisearbejde. Så har du unikke idéer til udsmykning, udseende eller indretning af dit badeværelse, står vi klar til at føre idéen ud i livet.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvilken service ønsker du?*

Yderligere informationer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Nyt badeværelse

Gør du dig overvejelser om et nyt badeværelse? Eller at få renoveret elementer i dit gamle? Så er du kommet til rette sted. Et rart og funktionelt badeværelse er gaven, der bliver ved med at give. Den vil vi gerne være med til at give dig. Med et stort udvalg i materialer, armaturer og baderumsmøbler leverer vi nye badeværelser i forskellige kombinationer og prisklasser. 

Vi kan levere inventar i forskellige prisklasser, fra kendte mærker som eksempelvis Vola og Grohe. Dermed skaber vi nye flotte badeværelser med øje for kundens æstetiske sans uden, at det behøver at sprænge banken.

Renovering af badeværelse

Et ældre badeværelse giver ofte en bolig et lidt kedeligt præg. Ligesom med køkkenet er badeværelset et rum, hvis brug og betydning ændrer sig gennem tiden. Derfor vælger mange at prioritere renovering af badeværelset, og fremtidssikre det med bl.a. stilfulde klinker og fliser. Det er ikke altid nødvendigt med en totalrenovering af badeværelset. Man kan vælge at renovere enkelte dele af badeværelset, som trænger mest, eller som trænger til et løft i udseende eller funktionalitet. 

Et godt eksempel herpå er renovering af bruseniche eller brusekabine. Det behøver altså ikke at være hverken dyrt eller omstændigt at give sit badeværelse et friskt pust. Vi hjælper gerne med en vurdering af hvilke dele, der bedst ville kunne betale sig at renovere eller udskifte.

Fliser og klinker

Hos Aalborg Murer har vi som repræsentanter for et erfarent murerfirma stor erfaring med flise- og klinkearbejde. Vi arbejder med alle slags fliser fra mosaik-opgaver til marmor. Har du udset dig de perfekte fliser til dit badeværelse, bryggers, eller trappegangen, så får vi brikkerne til at falde på plads. Har du brug for inspiration, kan vi sammen gennemgå de mange muligheder. Vi er en trofast partner, når det kommer til flisearbejde, og vi deler gerne ud af vores viden og tidligere erfaringer med fokus på design og materialevalg.