Murerarbejde

Kvaliteten af murermester

Murer Aalborg repræsenterer et murerfirma, som udgøres af et erfarent team af håndværkere, der leverer murermesterkvalitet i Aalborg og Nordjylland. Vi løser alle slags opgaver, og leverer byggearbejde til både private, erhverv og offentlige kunder. Vi rykker ud til alt fra mindre renoverings- og vedligeholdelsesopgaver til totalenteprise, når der etableres nybyggeri. Fælles for alle vores resultater er, at der er et gennemgående fokus på at få kundens ønske til at møde vores håndværkserfaring. Det giver resultater, som er kvalitetsbestemte, og som vi som fagmænd kan være stolte af. 

Vi har indgår i et tæt samarbejde med alle de relevante fagfolk, der skal ind over byggeriet projekteringsforløb. Derfor kan vi også varetage hele dit byggeprojekt, som hovedentreprenør. Ud over at udvælge vores samarbejdspartnere nøje, sørger vi for at kunne levere det bedste byggeresultat til dig som bygherre. I vores optik opnås det bedst ved sikring af kompetence, trivsel og det gode arbejdsmiljø. Dermed er vores dygtige fagmænd klar til at realisere drømme og føre byggeprojekter ud i livet. 

Hos Murer Aalborg anerkender vi ikke blot murerhåndværket for dets traditionelle byggetraditioner men også nyere teknikker og fortolkninger. I den forbindelse er arbejdet med teglsten, murværk og forbandter fællesnævner for det gode resultatet. Mere herom i det følgende.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvilken service ønsker du?*

Yderligere informationer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Murværk og forvandter

Når der arbejdes med murværk, stiller vi skarpt på at overholde de gældende teknik- og kvalitetskrav, der ligger inden for murerfaget. Det gør vi for at sikre statikken, stabiliteten og styrken i murværket. Der findes forskellige forbandter, som har hver deres egenskaber og æstetiske udseende. Forbandt er betegnelsen for en systematisk sammenføjning af blokke, byggesten eller mursten med mørtel, som skaber sammenhængskraften og bærerevnen i en mur. Murstenenes indbyrdes fordeling kan eksempelvis defineres ved en løberforbandt eller munkeforbandt. Disse er klassiske, findes i mange variationer, og egner sig særligt godt til opmuring af hule mure. Er du i tvivl om muligheder i forbindelse med dit byggeprojekt, er vores murermester til rådighed.

Tegl som mursten og tagsten

Tegl er et slidstærkt og keramisk materiale, der oftest anvendes i form af mursten og tagsten. Fælles for disse er, at en teglsten fremstilles af hårdt brændt ler, som i større eller mindre grad efterbehandles til at imødekomme stenens anvendelsen. Således differentierer man mellem maskinsten, blødstrøgne sten og håndstrøgne sten, som er blandt de mest populære typer. Vores fagmænd er dagligt bekendte med kvalitets teglsten fra populære producenter som Randers Tegl, Egernsund Tegl og de mere lukrative sten fra Petersen Tegl. 

Tagsten består ikke altid af tegl. Beton er et billigere materialevalg, men falmer hurtigere og holder generelt ikke lige så lang tid som ægte teglsten. Er vedligeholdelse og udseende i fokus er glaserede tegl derimod ekstra modstandsdygtige overfor mos og alger. Har byggeriet en konstruktion, der gør et traditionelt teglstenstag for tungt, er der i dag også produceret ekstra lette tagsten. Det gør det muligt at lægge et fint nyt tag uden, at skulle forstærke den underliggende konstruktionen til fordyrende priser. Kontakt os for nærmere information om oplægning af tagsten.

Belægning af overflader

Trænger terrasse eller indkørsel til ny belægning, så har vi et løsningstilbud til dig. Vi giver dig en flot ny belægning, der skaber rammerne om dit hjem. Her er der både mulighed for at bruge ægte tegl til et behageligt og tidsløst udseende til eksempelvis dit terrassegulv. 

Ønsker du en mere robust belægning, der kan klare større belastning, er belægningsklinker et godt valg til eksempelvis indkørsler. Af andre belægningstyper foretager vi også trapperenovering. Her kan en ny belægning af fliser, klinker eller tegl give trappegangen et helt nyt og indbydende præg.