Nybyg, ombyg og tilbyg

Nybyggeri, om- og tilbygning

Drømmer du om at flytte i eget nybyggeri? Eller falder tankerne på en hyggelig udestue til helårsbrug? Mange vælger at bygge nyt, når man tilflytter nyt hus eller privat ejendom. Dermed får man muligheden for at bebo et unikt og moderne byggeri, der tilsvarer beboerens personlige ønsker, æstetisk tilvalg og brugsmæssige besparelser i forhold til eksempelvis energiforbrug. I den anledning repræsenterer Murer Aalborg også fagmænd, der bygger ud fra både arkitekttegnede huse og typehuse. 

Vores bredde erfaring gør, at vi kan guide jer gennem samtlige led af processen iht. nybyggeri. Vi tilbyder professionel rådgivning omkring alt fra design til materialer. Derfor behøves du aldrig stå alene med overvejelser og beslutninger, når murerarbejdet løses gennem Murer Aalborg. 

Et praktisk og økonomisk alternativ til flytning eller nybyggeri anses ofte for at være ombygning eller tilbygning. Ønsker du dig en tilbygning af værksted, arbejdsrum, børneværelse, badeværelse eller udvidelse af stue, så løser vi opgaven for dig. Vi kan tilpasse byggestilen til boligens nuværende udseende, så dit hjem fremstår forenet, pænt og ensartet i forbindelse med udvidelsen. 

I forbindelse med ombygning og tilbygning, er det nødvendigt at sætte sig ind i ejendommens lokalplan og det obligatoriske bygningsreglement. Dette kan for mange være en stor mundfuld, så her assisterer vi selvfølgelig også gerne. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine drømme og ønsker, eller hvis du har spørgsmål til det byggetekniske område eller lovgivning.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvilken service ønsker du?*

Yderligere informationer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Nybyggeri

At etablere nyt byggeri er en mulighed for at skabe drømmehjemmet. Samtidig flytter man ind i en moderne bolig med nye teknologiske og energimæssige fordele. Nybyggeri konkurrerer prismæssigt med køb af et brugt hus. Dette skyldes flere ting som eksempelvis udgifter til ombygning, renovering og de forholdsmæssigt større energiomkostninger, der er ved ældre huse. Når vi fremhæver det økonomiske aspekt ved nybyggeri, kommer det sig af vores holdning til, at det bør være muligt for alle at udleve deres boligdrømme. Det er en sund investering i hverdagslivet. Med fokus på at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, sætter vi hos Murer Aalborg en ære i at være en murerforretning for alle.

Ombygning

At renovere eller foretage ombygning af ens ejendom er et alternativ til at flytte eller bygge nyt. Det kan være en investering i at bygge nyt badeværelse eller køkken, som ikke kun forsøder hverdagen. Det højner også boligens værdi. Vi ser dagligt glæde, som folk finder i at gentænke deres bolig. Individets behov ændrer sig livet igennem, og det samme kan ens bolig, så hvorfor flytte hvis man grundlæggende er glad for sit hjem? 

Er du i tvivl om hvad, der er bærende mure eller hvor rørføring, kloakering og elinstallationer ville være et problem? Vores fagmænd er altid klar til at rådgive om hele processen. Vores tætte samarbejde med rådgivende ingeniører og arkitekter sikrer et højt fagligt niveau i alle aspekter af ombygningen af dit hjem.

 

Murer Aalborg murstensvæg

Tilbygning

Hos Murer Aalborg tilbyder vi totalløsninger i forbindelse med tilbygning af din nuværende bolig. Vores fagmænd er med fra projektering til opførsel. Er det tid til familieudvidelse? Eller er der behov for udvidelse af ekstra arbejdsplads eller værksted? Vi tager os af tilbyginger i alle skalaer og størrelser; altså fra projekter som tilbygning af tagetager til udvidelse med udestue, som en økonomisk måde at få flere kvadratmeter på. 

Vi har talrige eksempler på hvordan en tilbygning kan tage form, og hvad der giver bedst mening i forhold til den eksisterende bygning. Har du allerede en idé, til hvad du vil have bygget, og leder du efter murertilbud? Kontakt os gerne for råd og sparring, uanset hvor du befinder dig i processen. Vi tilpasser løsningen efter dine behov.